Küppersbusch

Želite li kuhati jednostavno, brzo i ukusno? Küppersbusch to omogućuje!

Otkako je marka osnovana prije 140 godina, tradiciju odlikuje savršena interakcija forme i funkcije. Znanje za kućanske uređaje u Küppersbusch temelji se na iskustvu iz profesionalne kuhinje.
Savršeno usklađeni ugrađeni uređaji jamče nadahnjujuće trenutke i još zabavniju kuhanje.

Proizvodi marke Küppersbusch

Küppersbusch - Naše pećnice: iskustvo od 1875

Küppersbusch pećnice su uvijek postavljale standarde s inovativnim tehnologijama i savršenom lakoćom uporabe, jer kombiniraju inovaciju, funkcionalnost i profesionalne standarde s nagrađivanom kvalitetom dizajna. Inovativne značajke nude zadovoljstvo kuhanja za najveće zahtjeve prilikom pečenja i pečenja na roštilju. Zbog mnogo različitih varijanti opreme i dizajna, nema ograničenja za vaš individualni ukus.

Küppersbusch pećnice
Küppersbusch - Pećnice na paru

Küppersbusch - kuhanje na paru

Zdravo uživanje kroz kuhanje na pari. Naše moderne parne pećnice nude vam ne samo zdravu, aromatičnu i posebno nježnu pripremu jela, već su i vizualni užitak. Uz brojne inovativne značajke kao što su generator pare, funkcija mekog kuhanja i profesionalni automatski programi, možete savladati metode kuhanja u trenu.

Küppersbusch - Pećnica i mikrovalna pećnica u jednom uređaju

S pećnicama Küppersbusch s mikrovalnom pećnicom možete kombinirati najbolje iz dva svijeta i istovremeno uštedjeti prostor. S našim visokokvalitetnim kompaktnim pećnicama s mikrovalnim pećnicama možete pristupiti do 14 funkcija pećnice i 8 posebnih funkcija pečenja. Pored toga, na raspolaganju su dvije mikrovalne funkcije za solo rad ili za kombiniranje sa svim funkcijama pećnice.
Naravno, svoj uređaj možete prilagoditi Küppersbusch individualnim dizajnerskim setovima i uskladiti ga s ostatkom vaše kuhinje.

Küppersbusch  - Pećnica i mikrovalna pećnica u jednom uređaju

Küppersbusch - ploče za kuhanje

Kuhinjske ploče za kuhanje Küppersbusch kombiniraju inovativne radne koncepte s tehnologijom štednje energije. Za najveće zahtjeve u kuvanju, parenju i pečenju, nudimo vam izvanredne i inovativne značajke od A za automatsko grijanje do Z za središnje isključivanje.
Kuharski profesionalci se zaklinju u naše indukcijske ploče za kuhanje, koje se zagrijavaju u sekundi, a pomoću senzora se može intuitivno upravljati. Površinske indukcijske ploče za kuhanje omogućuju međusobno povezivanje nekoliko zona kuhanja zahvaljujući funkciji mosta.

Küppersbusch - ugradbeni aparati za kavu"

Kava je jedno od najpopularnijih pića. Stoljećima su ljudi širom svijeta voljeli ovaj jedinstveni napitak svojim intenzivnim mirisom i aromom. Kava je prije svega poznata po svojim osnažujućim učincima.
Naši ugradbeni, potpuno automatizirani aparati za kavu ne samo da nude raznolike užitke u kavi, već su i prava privlačnost očiju i štede vrijedan prostor na radnoj površini. Možete očekivati ​​opsežnu, dobro osmišljenu opremu i elegantan dizajn.

Küppersbusch  - ugradbeni aparati za kavu

Küppersbusch - perilice posuđa

Ugradbene perilice posuđa tvrtke Küppersbusch osiguravaju da možete blistati svečanim, sjajnim jelima. Uz mnoštvo programa, možete biti sigurni da se uvijek možete pouzdati u savršen rezultat pranja. To osigurava i posebno fleksibilna unutrašnjost. U nekim se modelima visina gornje košare može lako podesiti tako da možete sortirati posuđe prema potrebi. Imate dovoljno mjesta za lonce ako u košare složite pojedinačne redove zuba. Nadalje, pribor za jelo nudi idealno držanje za glomazne ili velike posuđe za kuhanje. A kako se perilica pokreće pokreće, uvijek znate trenutni napredak programa zahvaljujući projekciji info-na podu.

Küppersbusch - kuhinjske nape

Kuhinjske nape Küppersbusch zadivljuju svojim tihim radom i visokim performansama, a ujedno su i izuzetno učinkovite.
Karakterizira ih posebno mala potrošnja energije, u nekim modelima do klase energetske učinkovitosti A ++. Kvalitetne vrijednosti za ventilator, filter masti i učinkovitost osvjetljenja su također impresivne.
Odabrane Küppersbusch nape imaju motor bez četkica. Motor osigurava manju potrošnju energije s istim performansama u usporedbi s klasičnim motorima. Čak i na najvišoj razini snage ugodno je tiho. Drugi argument je sloboda od habanja, što naglašava vrijednost i dug život ovog motora.

Küppersbusch  - kuhinjske nape

Küppersbusch - hladnjaci i zamrzivači

Samostojeći hladnjaci i zamrzivači
Za sve one koji cijene okus, estetika se kombinira s najvišim gurmanskim uživanjem. Napravljeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, oni ne samo da privlače oči u vašoj kuhinji, već i uvjerljivu uštedu prostora. Za generaciju potkrovlja, za strastvene domaćine, salone ili bungalove za odmor, ovi hladnjaci nude više nego dovoljno prostora za skladištenje za vaše skupne kupovine.

Küppersbusch - hladnjaci za vino

Za savršeno uživanje u vinu, naši vinski ormarići imaju do tri temperaturne zone tako da se svako vino može čuvati u skladu s njegovom idealnom temperaturom pijenja. Poznavatelji znaju da vina razvijaju svoj puni ukus na pravoj temperaturi. Optimalna temperatura može se postaviti elektroničkim upravljanjem. I tako da sva vaša omiljena vina pronađu prostor, naš najveći vinski ormar može prihvatiti čak 91 bocu.

Küppersbusch  - hladnjaci za vino