Falmec

Falmec

Najbolje kuhinje na svijetu imaju novu, intrigantnu i pozitivnu atmosferu, a sve zahvaljujući Falmecu. Ova talijanska tvrtka postala je apsolutno vodeći međunarodni igrač u pogledu kvalitete, inovativnosti, dizajna i održivosti. Opsežan i raznolik projekt za prekrasno kuhinjsko iskustvo, s ekskluzivnim tehnologijama, vrhunskim materijalima i estetskom privlačnošću. Ova je kolekcija obogaćena vrhunskim inovacijama, istražujući dodatne mogućnosti i izraze Falmec-ove izvrsnosti.

FALMEC PROIZVODI

Falmec - Kuhinjske nape

Falmec nape stvorene su kako bi zadovoljile svaki ukus i potrebu. Instalirate rješenja koja odgovaraju svakoj vrsti kuhinje, širok raspon materijala i završnih obrada, mnogo različitih tehnologija za svačije potrebe. Ali uvijek postoje tri zajedničke ključne točke: dizajn, talijanska kvaliteta i inovativnost.

Falmec - Kuhinjske nape
FALMEC - INTEGRIRANI SUSTAVI ZA KUHANJE

FALMEC - INTEGRIRANI SUSTAVI ZA KUHANJE

Naš asortiman rješenja i proizvoda dizajniran je da poboljša iskustvo kuhanja i zajedničkog rada u kuhinji. Kuhanje i ekstrakcija kombinirani su u jedinstvenim rješenjima koja vam omogućuju da se zaista izrazite u kuhinji, na svaki način.

FALMEC - BELLARIA. ČISTI DIZAJN.

Super je ponovo udahnuti čisti zrak, brinuti se za sebe i dobrobit ljudi koje volimo. A još je bolje učiniti to Bellarijom, odabranom tako da bude u skladu sa svim trendovima i ukusima opremanja: u dnevnoj sobi, kuhinji, na radnom mjestu, gdje god želite. Nadalje, Bellaria ima dvostruku funkciju jer pročišćava zrak i pruža ambijentalnu svjetlost sa led svjetlom podesivim po intenzitetu.

Falmec  - Bellaria