BORA prednosti

BORA prednosti

Klima

Kuhajte na svježem zraku - i konačno, bez konvencionalnih napa.
Što više i duže putuje para od kuhanja, više će se čestica masti i mirisa rasporediti po prostoriji, na namještaju, a prodrijet će i u odjeću. Rezultat: Vi, Vaša obitelj i Vaši gosti će imati nekoliko dana sjećanja na ono što ste pržili, kuhali ili pirjali. BORA označava definitivan kraj sa takvom praksom. Masne čestice oslobođene tijekom kuhanja više se ne mogu širiti po cijeloj sobi, nego su zaustavljene u filteru od nehrđajućeg čelika.

Nape, napa, indukcijske ploče, ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče

Nape, napa, indukcijske ploče, ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče

Slobodan pogled

Nema suvišne nape montirane u visini glave.
BORA Vas oslobađa od ograničenja uvjetovanih konvencionalnim napama. Nema rubova i kuteva u visini glave na koje možete naletjeti. Nema potrebe da ste sagnuti. Ne smeta Vam para u Vašem vidokrugu - ili kondenzirana na Vašim naočalama. Ništa ne ograničava Vaš pogled. Posebno u otvorenim kuhinjama, kuharice i kuhari, zahvaljujući BORA sistemima ne stoje više sa strane, nego se mogu pridružiti gostima i biti aktivni sudionici događanja


Sloboda u planiranju

Nove mogućnosti u arhitekturi kuhinje.
Osim brojnih tehničkih prednosti koje pruža BORA, tu je potpuno novi dizajn i mogućnosti koje čine BORA tako impresivnim - što možete učiniti gotovo sve što ste ikada željeli. Možete kuhati ispred prozora ili ispod strijehe, imati kuhinjski otok bez konvencionalne nape, više prostora za gornje elemente u manjim kuhinjama, funkcionalni minimalizam.. To čini BORA - presedan u novoj estetici kuhinje - u potpunosti bez suvišne konvencionalne nape.

Nape, napa, indukcijske ploče, ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče

Nape, napa, indukcijske ploče, ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče

Buka

Znatno tiši od konvencionalnih napa.
Buka znači stres. Nažalost, to je neizbježno u mnogim aspektima našeg života. Ali zašto se konkretno kod kuhanja izložiti nepotrebnom stresu i buci jedne konvencionalne nape? Uostalom, razina buke je dobrih 70 dB (A) - u visine glave! Jasno da je preglasno, i previše stresno. BORA, s druge strane, teško da se može čuti kod kuhanja ili prženja - čak i na najvišoj postavljenoj snazi zvukovi su minimalni, i tiši i od npr. prženja odrezka. To je moguće zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji koja koristi tihe motore koji nisu montirani u visini glave. Rezultat je savršeno prigušenje zvuka, kako bi omogućilo Vaš potpuni užitak kuhanja - pogotovo u otvorenim kuhinjama.


Ušteda energije

BORA ne troši dragocjene resurse.
Izračun je jednostavan: konvencionalna napa izvlači i do 1.000 m3 / h zraka iz Vaše kuhinje. To ne samo da povećava potrošnju električne energije, nego je isto tako uočljivo na Vašim računima za grijanje. Uostalom, napa odvodi ne samo paru, nego i vrijednu toplinu iz prostora - obično rasipanje dragocjenih resursa. BORA radi u harmoniji s okolišem i odvodi upola manje zraka od konvencionalnih napa. Naš pristup je baziran na pametnom korištenju brzine protoka, a ne velike količine zraka, što će zbog manje potrošnje energije biti posebno cijenjeno od strane svih, a posebno ekološki osviještenih kuharica i kuhara koji koriste sve prednosti niskoenergetskih i pasivnih kuća.

Nape, napa, indukcijske ploče, ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče

Čišćenje,Nape, napa, indukcijske ploče, ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče

Čišćenje

Jednostavan za čišćenje u perilici posuđa.
Čišćenje nape je problem sam po sebi: komplicirano, dugotrajno, često jedino moguće koristeći neki alat ili sredstvo, a sa upitnim uspjehom. A to vrijedi ne samo za unutarašnjost nape, nego i za velike vanjske površine. Otvori na stropu su poseban izazov: postupak uklanjanja filtera, instalacije filtera i čišćenje, morate se popeti na ljestve najmanje tri puta. S Borom, međutim, čišćenje je dječja igra. Svi pokretni dijelovi se mogu rastaviti rukom, bez korištenja alata. Tada ćete samo staviti dijelove u stroj za pranje posuđa - i gotovo.


Kvaliteta

Visoko kvalitetni materijali za dugi vijek trajanja.
Kada je riječ o kvaliteti naših proizvoda, samo najbolje je dovoljno dobro za nas. Kvalitetni materijali koji jamče visok stupanj funkcionalnosti i trajnosti mogu stvoriti premium sustav bez kompromisa. To je razlog zašto su svi vidljivi metalni dijelovi BORE izrađeni od čistog nehrđajućeg čelika. Sve staklene keramičke površine za kuhanje u naše tri linije proizvoda su izrađene od keramike stakla - Schott, koji je bez teških metala - i jedinstven u svijetu. Tako da možete imati trajnu radost u kuhanju sa BOROM.

Kvaliteta,Nape, napa, indukcijske ploče, ploče za kuhanje, staklokeramičke ploče